1. Home
  2. /
  3. Diensten

Audits / Lead Auditor

HLSM kan u begeleiden bij uw veiligheidsbewustzijns programma, voorbeelden hiervan zijn bv de SCL (Safety Culture Ladder) die momenteel in de bouw wereld als de nieuwe standaard wordt beschouwd, en waar u vanuit Bouwend Nederland wordt geadviseerd uw systeem in te richten voor tenminste trede 3.

Met een ISO 9001-certificaat of tenminste systeem volgend toont u klanten en prospects dat uw processen voldoen aan internationale normen en dat u veel waarde hecht aan continue verbetering.

HLSM heeft ruime ervaring met ISO 9001-certificeringen maar ook met vele andere normen zoals ISO 45001 (OHSAS) en de ISO 14001 voor Milieu.

Met auditoren die actief zijn in de meest uiteenlopende branches beschikken we over alle sectorkennis die nodig is om u accuraat van dienst te kunnen zijn.

ARBO

Alle voorkomende vragen op het gebied van arbeidsomstandigheden, gezondheid , ergonomie maar ook reacties op correspondentie van bevoegd gezag zoals I-SZW kunnen wij voor u verzorgen.
Onze consultants kunnen u op afstand begeleiden maar ook fysiek bij u aan tafel de gesprekken komen voeren of ondersteunen, u staat er niet alleen voor!

BRZO / SEVESO richtlijnen Laag en Hoogdrempelig.

Bent u een bedrijf met een laag of hoogdrempelige BRZO aanwijzing conform de SEVESO richtlijnen of dreigt u dit op korte termijn te worden omdat u de vergunningsgrens benaderd neem dan direct contact met ons op.

HLSM verzorgt het volledige traject voor u, van de aanvraag van de vergunning in OLO, het wijzigen van uw uitgangspuntendocument (UPD) tot het trainen van uw team, service met een glimlach en u kunt door met ondernemen!

Referenties van onze klanten

nijkamp-aanneming-logo
adequaat-personeel-logo
greets-logo-hlsm